News

18. 01. 2023.

BUĐENJE OSVETLJENOG SRCA

Buđenje osvetljenog srca. Da! Živimo u vremenu nepreglednih promena koje se pojavljuju na svim nivoima – Majka Zemlja izmenila je svoju vibraciju, naša kolektvna svest se menja brže nego što je uobičajeno. Presudno je da pronađemo to mesto u samima sebi, da iskusimo vremena ljubavi i snage koja su uvek bila u nama (i na koja smo jednostavno zaboravili).

 

Lu Ka i Drunvalo Melchizedek

 

https://www.awakening-heart.org/about-luka

 

 

 

 

For English version click here:

Awakening the illuminated heart – Workshop

 

 

 

Buđenje osvetljenog srca jeste prisutno sada, da pomogne pojedincu da se seti onoga što zapravo jeste, kao i svojih sposobnosti.

Kako prevazići ograničena uverenja i dostići daleko viši nivo svesti? Kako dosegnuti i iskoristiti večnu mudrost srca, umesto onoga u šta nas ubeđuje naš um? Kako povratiti moć u cilju aktiviranja neponovljivog i božanstvenog Sopstva?

 

 

Upravo je to Sopstvo naša iskonska priroda.

Pozivamo Vas na ovu čarobnu radionicu koja zaista menja vas, vraća vas vama u vaše srce i vašu istinu. Srce. Da! Tu sve počinje i sve se završava.

Buđenje osvetljenog Srca je radionica koja podrazumeva da se prisetimo svog Sosptva, svoje iskonske prirode i usmerava nas kako da aktiviramo prirodnu MerKaBu (naše Svetlosno telo).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šta možete da očekujete na radionicama?

 

• Prisetićete se svog Sopstva i onoga za šta ste sposobni
• Iscelićete svoje traume, emotivne boli, ljutnju
• Iskusićete neverovatnu moć opraštanja iz Srca
• Premestićete se iz straha u Ljubav
• Prisetićete se svog Svetlog tela, svoje MerKaBe, aktiviraćete MerKaBu do punog potencijala
• Aktiviraćete zrake svetlosti oko svoje glave i Zlatni Oreol
• Prisetićete se kako da komunicirate sa višim delom svoje svesti
• Utonućete u svet unutarnjih slika kroz vežbe drevne Škole slika
• Prenećete stvaranje iz Dualnosti u manifestacije Srca iz Jednosti
• Naučićete da stvarate i živite život sreće i blagostanja

 

 

Raspored radionice:

 

 

Dan I (09.00 – 19.00) – Prisećanje na Srce

Prvi dan ATIH radionice predstaviće Školu sećanja i ideju o nastanku ove radionice. Saznaćete neophodno u vezi sa ciklusima Univerzuma i padu svesti koji se odigrao pre 13 hiljada godina.
Potom će uslediti božanstvena i posebna Anđeoska ceremonija, koja će vas pripremiti za ono što ćete naučiti, iskusiti i isceliti u narednih nekoliko dana tokom radionice. Tokom ostatka dana, saznaćete sve što je potrebno o MerKaBi, Svetoj geometriji, fraktalnosti Univerzuma i svetom prostoru Srca.
Kako biste se bolje pripremili za nastupajuće dane, podelićemo sa vama vežbe iz Plave škole slika koje su podržane slikama i uverenjima Klodet Melchizedek.

 

 

 

 

Dan II (09.00 – 19.00) – Dan isceljivanja

Drugi dan je naročito poseban – Dan isceljivanja Srca
Kroz informacije koje ćete dobiti, bićete u stanju da razumete svoja ograničena uverenja kao i ograničena uverenja čovečanstva. Prisetićete se kako da ih prevaziđete i ostvarite se u svesti i razumevanju.
Započećete razumevanje svojih stvarnih moći i sposobnosti. Prisetićete se kako su Zvuk, Vibracija, Geometrija, Brojevi i Boje isprepletani i zapravo čine jedinstvo.
Tokom ovog dana, iskusićete neverovatnu moć bezuslovne ljubavi i isceljenja iz Srca.
Ma koje emotivne traume i blokade koje su spremne da budu oslobođene, biće isceljene kroz drevni postupak Isceljivanja Srca.

 

 

 

 

Dan III (09.00 – 19.00) – Dan Povratka u Srce

Na početku dana završićemo isceljivanje koje je započeto drugog dana u Piramidi. Nakon toga, povešćemo vas kroz božanstvene vežbe koje će vam pružiti dublje razumevanje i iskustvo življenja iz Srca. Naučićete kako da koristite i verujete unutarnjim osećanjima, kako da sagledate stvari izvan polariteta i ega.
Tokom poslepodneva, iskusićete ponovno spajanje kroz Srca i Sećanje – kroz drevne vežbe sufijske mistične tradicije.
Zakoračićemo u Sveti prostor Srca i iznova se povezati sa višim Sopstvom. Kasnije tokom dana spoznaćete kako da stvarate iz Srca – primićete svo neophodno znanje, kako biste stvorili život kakav želite.

Kada pomislite da je dan gotovo završen, naučićete i iskusiti još jednu uzbudljivu stvar; naučićete kako da aktivirate Zrake svetlosti oko glave i da ih pretočite u Oreol, poput onog koji su imali Buda i Isus Hrist.

 

 

 

 

 

 

Dan IV (09.00 – 19.00) – Dan MerKaBe

Tokom poslednjeg dana radionice, saznaćete sve što je neophodno u vezi sa svojim Svetlosnim telom i svojom MerKaBom. Prisetićete se kako da je aktivirate i služite se njome u svakodnevnom životu.
Jednako ćete dobiti praktične informacije u vezi sa programiranjem MerKaBe i stvaranjem čulne MerKaBe.

Ovo je u potpunosti nova metoda aktiviranja MerKaBe iz Srca tokom izvođenja tantre Srca. Način za aktiviranje sintetičke MerKaBe, kako je to opisano u Drunvalovoj knjizi Cvet života, sada je zastareo i više nije prikladan u procesu uravnoteženog uspona.

 

 

 

Dan V (09.00-19.00)  – Dan Kosmičke milosti – neobavezni dodatni dan

Za sve stare ATIH učenike, koji su već pohađali moju radionicu Buđenje osvetljeog srca, pripremio sam poseban dan, koji sam nazvao Peti dan – ATIH. Ova jednodnevna radionica podrazumeva naredne teme:

Deo I – Osvrt na ATIH
Deo II – Programiranje MerKaBe i čulna MerKaBa
Deo III – Kosmička milost – Drunvalo Melchizedek – informacije u vezi sa novom radionicom
Deo IV – Biomagnetno polje i Hristova svest
Deo V – Produženi pranični kanal i tri sfere aktivacije
Deo VI – Omega sfere – aktivacija MerKaBe
Deo VII – Dupla ANKH tantra meditacija
Deo VIII – Okret poslednjih 90 stepeni (kompletno objašnjenje)

 

 

Ljubav ima moć koja je davno zaboravljena; moć koja je toliko snažna da je stvorila Univerzum u kojem živimo i krećemo se.

Vaše srce sadrži izvorna uputstva za život, a kada Srce iznova preuzme kontrolu nad našim životima, život nam uzvraća Radošću i Snagom.

Kroz savladavanje metoda koje ćete spoznati na radionicama Buđenje osvetljenog srca dobijate priliku da umnogome produbite stazu buđenja svoje iskonske prirode, svoje iskonske suštine.

Nakon završetka ove radionice, posedovaćete unutarnje oruđe koje će vam omogućiti da zaista pokrenete prosec vaznesenja.
Stoga ćete biti u potpunosti spremni za sve buduće promene.
Pridružite nam se, zajedno ćemo zaroniti u talase uspona ka novoj stvarnosti Svesti Jednosti.

 

 

Petodnevna radionica Buđenje osvetljenog srca – Beograd (Srbija)

Datum / vreme: od 11. do 15. maja 2023. godine, 09.00 – 19.00 časova
Mesto održavanja: Mihaila Avramovića 24, Beograd, Srbija
Cena: 333 EUR za četiri dana ; 88 EUR za peti dan

Polaznici  koji su već pohađali ATIH radionice ostvaruju 20 % popusta,

pa je cena: 266 EUR za četiri dana.

Mogućnost plaćanja u ratama! (celokupan iznos mora biti izmiren do početka radionice) 

Prijave: +381 60 35 35 902

aataljanc@yahoo.com

 

Pridružite nam se u Srcu! Zainteresovani učesnici će kao odgovor na prijavu, dobiti i upustva za učestvovanje i pripremu. Očekujemo vas!