gif

Prijatelji škole

Prijatelji škole od 2012-2016 god.

Dečiji kulturni centar Majdan i Škola igre Ašhen Ataljanc, tokom višegodišnje uspešne saradnje, učestvuju u zajedničkim humanitarnim i kulturnim i projektima.

Transport Jelen International Beograd već 10 godina uspešno posluje u Srbiji. Tradicija duga 25 godina seže u daleku 1987. godinu kada je u Sloveniji osnovan prvi Transport Jelen doo – Međunarodni transport i špedicija. Od 2010. godine postaje preduzeće sa stoprocentnim domaćim kapitalom.

Uz podršku Sekretarijata za kulturu grada Beograda, u okviru humanitarnog projekta Škole igre Ašhen Ataljanc “Beograd igra za život“, u decembru 2015. odigrane su tri predstave “Legenda o tebi“ Škole igre Ašhen Ataljanc, za učenike beogradskih osnovnih škola.
Celokupan prihod upućen je na račun Fonda za lečenje dece u inostranstvu, Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Coca-Cola HBC Srbija jedna je od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih pića u zemlji i ovlašćena je punionica Kompanije Coca-Cola. Coca-Cola Hellenic proizvodi i distribuira jedinstveni asortiman kvalitetnih brendova, od kojih je većina zaštitni znak Kompanije Coca-Cola, kao što su Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero, Fanta i Sprite, lokalne brendove- Rosa, Next, SU-Voće, Joy, kao brendove licencirane od strane drugih kompanija, kao što su Nestea, Burn, Ultra Energy i Schweppes.Coca-Cola Sistem ove godine proslavlja značajan jubilej – 45 godina proizvodnje Coca-Cole u Srbiji. Pored toga što osvežava milione potrošača, Coca-Cola Sistem kroz mnogobrojne projekte podržava promociju fizičke aktivnosti i aktivnog načina života.

Marijana Langerholc, zajedno sa brendom DEHA, sa željom da u školskoj 2013/14. godini podrži mlade talente, dodelila je stipendiju za jednogodišnje školovanje, Lani Migrić, učenici I razreda Škole igre Ašhen Ataljanc.
Zahvaljujemo se Marijani Langerholc i DEHI, a Lani želimo puno sreće!

U nekom od prošlih vekova, ono što radi Textil bilo bi moguće samo u velikoj evropskoj trgovačkoj luci u koju svakodnevno pristiže prekookeanska flota sa dugo očekivanim tovarima, gde su se pored začina i egzotičnih biljaka krile i dragocene tkanine iz dalekih imperija. Danas je to poduhvat koji iz centrale u Užicu vodi tim iskusnih mladih ljudi, a duh smelih pustolovina po dalekim morima čuva upravna zgrada sa svojim formalnim asocijacijama na trup nekakve elegantne barke.U njihovom potpalublju sve vrvi od materijala iz Italije, Kine, Koreje, Bugarske, Truske, Indije, Brazila i manufaktura svih značajnih proizvođača tekstila širom sveta. Količine prodatih tkanina se mere hiljadama kilometara godišnje, što su distance koje ovo carstvo povezuje sa najznačajnijim modnim prestonicama. Tu se kriju tkanine za laku i tešku, mušku, žensku i dečju konfekciju, kao i pozamanterijski detalji neophodni tekstilnoj industriji.Početak istorije ove porodične kompanije nalazi se u tridesetim godinama prošlog veka, a svoje ime i konačni identitet u vezi sa trgovinom tekstilom dobija 1991. Samo par godina kasnije Textil otvara magacin u Beogradu, a zatim i kancelariju u Kini. Mlad i kreativan tim vodi kompaniju ka kontinuiranom rastu i jasnom opredeljenju prema modernom dizajnerskom pristupu, što dovodi do nastanka poslovne zgrade Textila 2007. godine, nagrađene priznanjem Salona arhitekture, kao i Arhitektonske komore za izuzetno dostignuće u arhitekturi.Danas Textil sarađuje sa većinom domaćih brendova i ima novo predstavništvo u Beogradu u GTC Plaza poslovnom centru. Kao lider u kreiranju tekstilnog koncepta, prvi i jedini posebno bira svoje kolekcije materijala za naredne sezone…